mandag 3. februar 2014

Hyttetur til "snøen" og søkstrening på morrakvisten

Denne helgen dro vi til fjells for å ha en treningsfri helg, men slik gikk det ikke, for Ask var så gira at vi bare måtte finne på noe for at det skulle være mulig å ha ham i hus.
Vi startet med en nesten 3 timers tur på lørdags morgen, med 2 korte lydighetsøkter og flere lange søksøkter etter kong, både over og under snøen. Når vi var ferdige med turen så møtte vi på ei halvannet år gammel settertispe som var mer enn villig til å både løpe og leke, så etter en halvtime med fullfart-leking så bar det inn igjen for å få seg litt mat. Utrolig nok så var Ask opplada igjen etter et kvarters lading, så da ble det ro-trening etterpå.

Utover natta ble det klart at det muligens hadde blitt litt for mye bein og diverse mat (Han fant seg et "depot" med gamle brødskiver som var lagt ut til rådyrene, som gikk ned på høykant) på matvraket, for midt i natta så måtte vi (les: Ask) ut for å spy, og på morrakvisten var det skikkelig løs mage, men etter en liten times rolig tur der han fikk tømt seg for det meste, så var alt helt fint igjen. Før vi reiste hjemover igjen ble det ytterligere etpar økter med søk og apport av kong på LAAAANG avstand, og jeg ser at dirigeringen ved hjelp av min skulderretning begynner å sitte veldig bra.

Vel hjemme igjen så stod den grå hverdagen for tur, og da var det to etter-frokost-økter med søkstrening etter bittesmå pølsebiter inne på kontoret mens matfar satte igang dagens arbeid, etterfulgt av en times tusletur i turområdene i Kvernevik.(kanskje litt kjedelig for mange å se 6 minutters finsøk, men sånn for min egen del så er det jo gøy å se søksintensiteten hans i denne typen søk over tid.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar